Renault Megane RS Tribute Edition 2006 – Assetto Corsa

Renault Megane RS Tribute Edition 2006 – Assetto Corsa

Assetto Corsa’ da güzel kaliteli mod yapan Hijacked bu sefer ki aracı “Renault Megane RS Tribute Edition 2006” her zaman ki gibi kalite aktığını belirtebiliriz. Aracın sesi, gidişi ve ek özellikleri ile oyuncuların oyundan aldıkları zevki 2 3 belki 5’e katladığını söyleyebiliriz.

Assetto Corsa oyununda çokta bilinen ve kullanması zevkli olan Renault marka araçlarının en sevilenlerden biri olan Megane model aracın RS Tribute Edition 2006 modelini oyunun içerisine aktaran Hijacked’a böyle güzel bir araç yapıp biz kullanıcılara paylaştıkları için teşekkür ederiz. Oyun içerisinde zevkle aracı kullanabileceğiniz bir çok harita modunu da blog sayfamızda bulabilirsiniz. Birbirinden güzel harita modlarında bu aracı ve daha fazlasını ister tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınla beraber MP sisteminde birlikte kullanabilirsiniz.

Renault Megane RS 2004 – 2009 yılları arasında üretilmiş bir performans aracıdır. Kasa olarak hatchback ile coupe versiyonları vardır. Önden çekiş ve 2.0T motoru ile Renault Sports ailesinde yer almaktadır. 250 beygir gücü ve 350Nm torka üretir. 6 ileri manuel vites şanzımanı ile 0’dan 100’e 7 saniyede çıkmaktadır.

Aracın hatchback ve coupe olmasının verdiği şık sportif tasarımın yanında aracın kendine özgü birçok renk seçeneği bulunması, sınıfında kendisini hatırı sayılır derecede bir kullanıcı kitlesi bulunduruyor.

Aracın üzerinde bulunan 225/45/18 ebatındaki lastikler ile 18″ O.Z jantlar ile kullanıcısına dinamik bir sürüş keyfi sunmaktadır.

Related Articles

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Skip to content