Euro Truck Simulator 2 – Wielton Trailer Pack

Euro Truck Simulator 2 – Wielton Trailer Pack

1996 yılında kurulan Wielton S.A., Avrupa’nın en iyi yarı römork ve römork üreticilerinden biri haline gelmiştir. Kalite, dayanıklılık ve yeniliğe odaklanan Wielton, sürekli olarak çeşitli müşterilerin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayan olağanüstü römorklar sunmaktadır. 

Bugün sizinle paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz Wielton Treyler Paketi DLC artık Euro Truck Simulator 2 için kullanılabilir! 

Bu DLC’nin gelişini yutturmak için Wielton ile oluşturduğumuz yaratıcı teaser videolarından bazılarını görmüş olabilirsiniz, bunlardan biri üretim tesislerinin drone turunu içerir! Bu ziyaret sırasında ekibimiz referans toplayabildi ve yaptıkları farklı römork türlerinin nasıl üretildiğini öğrenebildi. O zamandan beri, araç ekibimiz, römorklarının bir kısmını ETS2’de neredeyse ayrıntılı olarak hayata geçirmek için çok çalışıyor.

Wielton Trailer Pack DLC, çeşitli römork ve şasi boyutları, kabin aksesuarları ve özelleştirme seçenekleriyle 6 römork tipi içerir.

  • Dökme Usta – Yüksek Hacimli Damper
  • Güçlü Ana – Çelik Damper ( 3 aks ve 4 aks )
  • Ağırlık Master – Alüminyum Damper
  • Perde Master – Perde Sider ( isteğe bağlı damla ) ile
  • Dropside Master – Dropside
  • Kuru Master – Kuru Van ( 2 aks ve 3 aks )

Bu pakete dahil olan aksesuarlar arasında alet kutuları, yan koruma korumaları, su deposu, bir söndürücü, yedek lastik rafları, çamurluklar, arka çamurluklar ve arka kapılar bulunur. Ayrıca seçilen römorklar için harika fuarlara layık boya işleri de dahildir.

İlk lisanslı damperli römorklarımız da dahil olmak üzere Euro Truck Simulator 2’ye çok sayıda harika römork getirmekten heyecan duyuyoruz. Pek çok seçenek ve özelleştirme ile, hepsini bir süre garajda keşfedeceğinizden eminiz! Bu fantastik şirketle ortaklık kurmaktan onur duyuyoruz ve bu heyecan verici projeye katılan herkese teşekkür ediyoruz.

Sayfalar: 1 2

administrator

Related Articles

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Skip to content