Renault Sport Megane R.S. Trophy 2012 – Assetto Corsa

Renault Sport Megane R.S. Trophy 2012  – Assetto Corsa

Assetto Corsa’ da güzel mod yapan 101creative bu sefer ki aracı “Renault Sport Megane R.S. Trophy 2012” ve moddan kalite akıyor. Aracın sesi, özellikle Renault seven oyuncuların zevkini 2’ye katladığını söyleyebiliriz.
Assetto Corsa oyununda çokta bilinen ve kullanması zevkli olan Renault marka araçlarının en sevilenlerden biri olan Megane model aracın R.S. Trophy 2012 modelini tasarlayan 101creative‘e çok teşekkür ederiz. Oyun içerisinde zevkle aracı kullanabileceğiniz bir çok harita modunu da blog sayfamızda bulabilirsiniz. Birbirinden güzel harita modlarında bu aracı ve daha fazlasını ister tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınla beraber MP sisteminde birlikte kullanabilirsiniz.

Renault Sport Megane R.S. Trophy 2009-2012 yılları arasında üretilmiş bir performans aracıdır. Kasa olarak coupe olarak isimlendirilen 3 kapılı versiyonu bulunmaktadır. Önden çekiş ve 2.0T motoru ile Renault Sports ailesinde yer almaktadır. 265 beygir ve 360 Nm torku olan EURO V motora ve 6 ileri manuel şanzıman ile 0’dan 100’e 6 saniyede çıkmaktadır.

Renault R.S. in kendine özgü olan tasarımları aracın önünde, arkasında ve içinde kendisini belli ediyor. Görsellerde de görebileceğiniz gibi R.S.’in kendisine özgü ön ve arka tamponu ve iç kokpitinden bu aracın bir spor otomobil olduğu anlaşılıyor.

Renault’un araç için üretmiş olduğu ve kullanıcılar arasında AFL far olarak bilinen mercekli bi-xenon farlar dönüşe duyarlı farlardır ve virajlarda yöne göre dönerek sürücüye karanlık yollarda güvenli sürüş sağlamaktadır.

Renault’un R.S. için özel olarak ürettiği jantları 235/40/20 lastikler ile kombine edilerek sürücüye dinamik ve sportif sürüş sağlıyor.

Aracın coupe olmasının verdiği şık sportif tasarımın yanında aracın kendine özgü birçok renk seçeneği bulunması, sınıfında kendisini hatırı sayılır derecede bir kullanıcı kitlesi bulunduruyor.

Related Articles

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Skip to content