GTA Online: San Andreas Paralı Askerler 13 Haziran’da Geliyor

GTA Online: San Andreas Paralı Askerler 13 Haziran’da Geliyor

Sonraki Patlayıcı GTA Çevrimiçi Güncellemesinde Merryweather ve Diğer Tehlikeli Düşmanları Kaldırmak için Renegade Kıyafetine Katılın

Bu gizli Merryweather Güvenliği bu kasabadaki herkes kadar yozlaşmış değil — ama şimdi sokakta bu gölgeli sözleşme katillerinin herhangi bir haydutları ölçeklendirdiği ve sıktığı konuşuluyor Güney San Andreas genelinde rekabet. Yeraltındaki suçlu profesyoneller için bu son saman olabilir — acıttığı yere vurma zamanı.

San Andreas’ın monolitik güçlerine karşı savaşmak için seçkin pilotlar ve eski askeri operatörlerden oluşan bir ekiple birlikte uçun GTA Online: San Andreas Paralı Askerler, 13 Haziran’da sokakları, denizleri ve gökyüzünü kapsayan aksiyon dolu yeni bir güncelleme.

GTA Çevrimiçi screeenshot

Uzman uçak tamircisi ve as pilotu Charlie Reed, yeni kazançlı özel işleri üstlenmek için sadece Los Santos Angels olarak bilinen yetkin havacılar ve kiralık silahlar filosunu bir araya getiriyor, sunucu çiftliklerinden hassas verilerin çalınması, baskınların yapılması ve eyalet genelinde yüksek değerli hedeflere patlayıcı yüklerin düşürülmesi.

GTA Çevrimiçi screeenshot

Charlie’nin yardımıyla Mamut Avenger, yeni Operasyon Terminali ve silah sistemi yükseltmeleri ile donatılmış gelişmiş bir hava komuta merkezi olacak. Ayrıca, değerli kaçak mallarla çalışan yeni girişimlere başlayacak ve nakit ve emtiaları kazançlı fitil hedeflerinden kurtarmak için kendiliğinden fırsatlarla karşılaşacaksınız.

GTA Çevrimiçi screeenshot

Hem yeni hem de deneyimli kaçakçılar, Avenger’ınızı Hangarınızdan saklama ve özelleştirme yeteneği de dahil olmak üzere Avenger ve Hangar sahipleri için bir dizi yükseltmeden faydalanacak, hatta bir Hangar veya Tesis mülküne sahip olmadan Avenger’ınızı saklayın ve erişin. Şimdi hazırlanın: Ekibinizi hazırlayın, Hangar tesisinizi hazırlayın, Avenger’ınızı kurun ve önümüzdeki savaş için kaçakçı yetenek setinizi keskinleştirin.

GTA Çevrimiçi screeenshot

Yeni rastgele etkinlikler de dahil olmak üzere GTA Online — ‘e yapılacak bir sonraki aksiyon dolu güncellemede daha da fazlasıyla, sürüş sırasında ateş etmek için mükemmel olan yepyeni bir Taktik SMG, günlük zaman denemeleri, ve çok daha fazlası — gökyüzü bu yaz sınırı. Ayrıca, güncelleme ile yolda daha fazla oyuncu tarafından talep edilen iyileştirmelerle birlikte tüm GTA Online deneyiminde daha fazla iyileştirme arayın:

  • Mors Mutual Insurance’ı ararken, imha edilen tüm araçları bir kerede talep edebileceksiniz.
  • Ayarlar Menüsüne alternatif bir sprint kontrol seçeneği ( sprint ) tutacaktır.
  • En sevdiğiniz sürüşleri hızlı bir şekilde bulmanıza yardımcı olacak garajlar için özel açıklama etiketleri.
  • Willard Eudora ve Albany Classique Broadway, Taksi Karaciğerleri kullanılırken Taksi Çalışması için uygun hale gelecektir.
  • Kar dahil ek sahne ve hava seçenekleri eklemek için Yaratıcıyı günceller.
GTA Çevrimiçi screeenshot

Bunlar ve ilham alan birçok deneyim iyileştirmesi doğrudan geri bildirim Silah Çarkından erişilmesi kolay atıştırmalıklar ve yalnızca davetli oturumlarda satış görevleri başlatma yeteneği gibi topluluktan, PS5 ve Xbox Serisi X | S’de GTA Online’ın piyasaya sürülmesinden bu yana yapılan sayısız geliştirmenin üstünde, ışın izli yansımaları ve Kariyer Oluşturucu’nun tanıtımını içeren, fitil Gun Van ile birlikte — ceza saflarında yükselmeyi her zamankinden daha kolay hale getiren, 50 araçlık çok katlı garaj, yeni Plaka Oluşturucu, Taksi Çalışması ve çok daha fazlası.

GTA Online: San Andreas Paralı Askerler 13 Haziran’da PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One ve PC’deki tüm GTA Online oyuncuları tarafından kullanılabilecek. Yeni oyun, araçlar, etkinlikler, yaklaşan özel haftalık etkinlikler ve kutlamalar ve daha fazlası hakkında ayrıntılar da dahil olmak üzere bu yazki güncelleme hakkında daha fazla bilgi için bizi izlemeye devam edin.

administrator

Related Articles

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Skip to content