American Truck Simulator | Oklahoma DLC

American Truck Simulator | Oklahoma DLC

Oklahoma’da 1916’dan beri bilinen en eski ücretli yol olan ücretli yollar, tarihsel olarak bulunmuştur. Bugün, otoyol finansmanı için otoyol gişe ücretleri, ABD’deki birçok eyalette yerel ekonomiye, yol bakımı ve temizliğine katkıda bulunan önemli bir kaynak haline gelmiştir.

“American Truck Simulator” için gelecek olan Oklahoma DLC’sinde, yolculuğunuz sırasında en az birkaç tane otoyol gişesi geçmeniz kesin gibi görünüyor. Her biri kendi isimleri ve tasarımlarıyla birbirinden biraz farklı olan bu gişeler, her bir otoyolun “ortasında” akıllıca tasarlanmış ve konumlandırılmıştır, böylece sürücü yolculuğunu sürdürmek için mutlaka gişe geçmek zorundadır.

Kaliforniya‘daki ödeme sistemiyle benzer şekilde, seyahat ettiğiniz yolun tüm bölümü için tek seferlik bir ücret vardır. Amerikan Tır Simülatörü‘nde Kaliforniya civarında bununla zaten aşina olabilirsiniz.

Bugün, bu otoyol gişelerinin çoğu daha modern bir kablosuz ödeme sistemi kullanmaktadır. Bu sistem, araçların plakalarını okuyan kameralar ve e-etiket cihazları kullanmaktadır. Ancak, harita ekibimiz hala eski ve yeni tasarımları bir arada getirmek istedi, çünkü Oklahoma şu anda kablosuz ödeme sistemine geçiş yapıyor. Bu, eski nakit gişelerini ve diğer tasarımları hala görebileceğiniz anlamına gelir, ancak aracınızı tamamen durdurmanıza gerek kalmadan kablosuz sistemi kullanmanın avantajından yararlanabilirsiniz.

Sevmeniz veya sevmemeniz fark etmeksizin, Otoyol gişe ücretleri, Oklahoma ve ötesinde bulacağınız birçok otoyol ve karayolu altyapısı parçalarından sadece biridir. Yakın gelecekte bu DLC’nin neler sunacağını daha fazla sergilemek için sabırsızlanıyoruz. Bu zamana kadar, sürmeye devam edin!

administrator

Related Articles

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Skip to content