American Truck Simulator Yeni Araç Geldi – Volvo VNL

American Truck Simulator Yeni Araç Geldi – Volvo VNL

SCS Software kendi blog sayfasında ki son konusunda şunları yazdı, Bizde sizler için çevirdik;

Güvenilirlik, performans ve mutlak sürücü memnuniyeti hissini anında uyandırmak için sadece üç harf kullanabilmek gerçekten harika. Bu nedenle Volvo VNL, kamyon taşımacılığı dünyasında mükemmelliğin vücut bulmuş halidir ve birden fazla modele sahip yepyeni bir neslin American Truck Simulator’a ücretsiz bir güncelleme olarak geldiğini bildirmekten heyecan duyuyoruz!

Bu nedenle Volvo VNL, kamyon taşımacılığı dünyasında mükemmelliğin vücut bulmuş halidir ve birden fazla modele sahip yepyeni bir neslin American Truck Simulator’a ücretsiz bir güncelleme olarak geldiğini bildirmekten heyecan duyuyoruz!

Yeni modeller VNL 860, 740 ve 300‘ü içeriyor. 860, en talepkar kamyoncular için en yüksek standardı sunan, amiral gemisi ve üçü arasındaki en gelişmiş model olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuna girdikten sonra bu harika kamyonu gerçekten size ait hissettirme olasılığını sağlamak için, yolculuğunuzun sizi götürdüğü her yerde öne çıkmanızı sağlayacak hem iç hem de dış için birkaç farklı özelleştirme seçeneği ekleyeceğiz.

İç ve dış özelleştirmeler şunları içerir :

3 kabin tipi – Günlük kabin (300), 740 Yataklı, 860 Yataklı
Döşeme seçenekleri – Filo, Standart, Touring, Sınırlı
Direksiyon simidi – Standart, Premium (Dikişli)
Koltuklar – Farklı renklerde; Kumaş, Vinil ve Deri
Paspaslar – Kauçuk, Kumaş
• Toplam 10 farklı kasa tipi
• İç kısımda aksesuar yerleştirme için birkaç nokta,
• Dış kısımda yeni özel boya işleri dahil yüzden fazla ayrıntılı seçenek

Bu kamyon, performansı yeniden tanımlayan son teknoloji motor seçenekleriyle sunuluyor. Volvo D13 motor, Volvo D13 Turbo Bileşik motor ve Cummins X15 arasında bir seçim sunarak, dik yokuşları aşarken veya açık yollarda zahmetsizce ilerlerken her zaman fazlasıyla yetenekli hissedeceksiniz.

Bu projede bizimle işbirliği yaptıkları için Volvo Trucks Kuzey Amerika’ya teşekkür etmek istiyoruz ve ekip üyelerinin geri bildirimlerinizi sosyal medyada videolar veya ekran görüntüleri şeklinde görmeyi çok seveceklerinden eminiz. Kamyonu elinize aldıktan sonra bizi (Twitter, Instagram, Facebook, TikTok) ve Volvo Trucks Kuzey Amerika’yı (Twitter, Instagram, Facebook) etiketlediğinizden emin olun. Bir kez daha, bu ekleme ücretsiz bir güncelleme olarak geliyor ve yeni VNL şu anda oyundaki en yakın Volvo Trucks bayisinde mevcut! Öyleyse, kontrol edin, kişisel tercihinize göre özelleştirin ve American Truck Simulator’da daha önce hiç olmadığı gibi bir yolculuğa çıkın.

administrator

Related Articles

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Skip to content