ETS 2 – 1.44 Güncellemesi – Euro Truck Simulator 2

ETS 2 – 1.44 Güncellemesi – Euro Truck Simulator 2

Bugün, Euro Truck Simulator 2 için 1.44 Açık Beta şubesinin artık denemek ve test etmek için hazır olduğunu sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Lütfen bu şubenin devam eden bir yapı olduğunu unutmayın. Bu Açık Betaya katılmayı planlıyorsanız, resmi forumlarımızın ilgili bölümlerinde karşılaşabileceğiniz hataları bildirerek katkıda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz ve raporlarınız ekibimiz için son derece değerlidir ve bize yardımcı olmak için zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Yani, daha fazla uzatmadan, 1.44 Açık Beta’nın mağazada ne olduğuna bir göz atalım.

English – SCS Software Blog

Avusturya Yeniden Düzenlendi

Euro Truck Simulator 2’nin tüm sahipleri için bu ücretsiz güncellemenin bir parçası olarak uzun zamandır beklenen Avusturya Yeniden Çalışmasını getirmekten heyecan duyuyoruz. Yeniden işleme ekibimiz bu muhteşem ülkeyi güncellemek için özenle çalışıyor ve bugün bu güzel ülkeyi kendiniz keşfetmeniz için heyecanlıyız.

Avusturya’nın tüm ülkesi, daha önce 2012’de piyasaya sürüldüğünde Euro Truck Simulator 2’nin eski orijinal alanlarından biri olduğu için, onu gerçek bir yaşam standardına getirmek için yeniden tasarlandı. Tüm şehirlere, çevre bölgelere ve yol ağlarına ünlü Alpler de dahil olmak üzere tam bir revizyon yapıldı!

Vadi boyunca ilerleyen bu dolambaçlı yollarda kamyon sürerken sürücülerin büyük zorluklarla karşılaşacağından eminiz.

Şirket Logolarının Revizyonu

Eagled eye oyuncularımızdan bazılarının önceki blog yazılarımızdan ve sosyal medya video kliplerimizden fark edebileceği gibi; Euro Truck Simulator 2 oyununun tabanında yer alan oyun içi şirket logolarımızdan bazıları bir yeniden işleme aldı!

Bu yeni modern logolar, renk şemaları ile hala sadık kalıyor, ancak bu eski okul şirketlerine modern ve taze bir bakış getiriyor. Modern ve güncel kalmak şirketler için, hatta sanal olanlarımız için önemlidir!

Bu yeni logoları, 1.44 güncellemesinde Euro Truck Simulator 2’deki şirket römorklarında ve endüstrilerinde görmekten keyif alacağınızı umuyoruz!

Mod Geri Ödeme Özelliği

Konvoy modumuzda üçüncü taraf modifikasyon desteğinin kullanıma sunulmasından bu yana, ekibimiz mod destek deneyimini geliştirmek için çalışıyor. Bu güncellemede, değişikliklerle oynarken oyuncuların oyununu daha da geliştireceğini umduğumuz yeni bir özelliği paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu yeni eklentiyi ‘Mod İadesi’ özelliği olarak adlandırmayı seviyoruz. Basitçe söylemek gerekirse, bir oyuncu bir üçüncü taraf değişikliğini indirdikten ve kamyonunda kullandıktan sonra, gelecekte onu kaldırmak isteyebilir (hatta uyumsuz hale gelmiş olabilir). Bu yeni özellik, kaldırılmış olsa bile değişiklikten elde edilen verileri okur ve tanır ve oyuncuya oyun içi para birimi ile farkı iade eder. Bu, bir değişiklik kullandıktan sonra oyuncuların para kaybetme sorununu ortadan kaldırır.

Önemli bir parçanın (şasi, motor vb.) Eksik olduğunu fark ederek ve varsayılan bir parça ile değiştirerek çalışır. Oyunculardan bazı parçaların iade edildiğine dair bilgiler içeren bir açılır pencere istenir ve bu geri ödemeyi kabul etme veya reddetme seçeneği sunulur. Geri ödemeyi reddetmeye ve bunun yerine modu yeniden etkinleştirmeye karar verirseniz, bu arada oyunu kaydetmiş olsanız bile kamyon artık eski ihtişamına geri dönecektir.

Bu nedenle, ister mods ile bir konvoy oturumunda arkadaşlarınızla kamyon kullanıyor olun, ister kullandıktan sonra belirli bir değişikliği kaldırmak istiyorsanız, bu yeni özellik cebinizden çıkmayacağınızdan emin olacaktır!

Kullanıcı Arayüzünde Lisanslı ve Satış Sonrası Özelleştirme Seçenekleri

Kamyonlarını özelleştiren veya garajdaki yeni parçalara bakan oyuncular listede görünen bazı yeni simgeler görebilir. Toplamda, ne tür bir aksesuar olduğunu temsil etmek için 4 yeni simge ekledik. Üzerlerine geldiğinizde, bir sınıf olarak sınıflandırılıp sınıflandırılmadıklarını göstereceklerdir.:

  • Fabrika parçası – Üretici tarafından satılan bir stok parçası (iç mekanlar dahil)
  • Lisanslı parça – Resmi olarak lisanslı olan ve kamyon fabrikası tarafından üretilmeyen herhangi bir şey
  • Satış sonrası parça – Markayla ilgili olmayan herhangi bir ek aksesuar.
  • Bilinmeyen kısım – Tanınmayan kısım veya bazı durumlarda üçüncü taraf değişikliği

Bu, özelleştirme söz konusu olduğunda sürücülere, üreticilerin özelleştirme seçenekleri dahilinde tutmak veya kamyonlarını satış sonrası parçalarla daha da özelleştirmek istiyorlarsa yardımcı olmalıdır. Bu küçük ama kullanışlı özelliği beğeneceğinizi umuyoruz!

Doğru Kilometre Sistemi

Kilometre işaretleri artık Euro Truck Simulator 2’de mevcut ve bu da ekstra bir gerçekçilik katmanı ekliyor. Görüntülenen bir şehre veya simgesel yapıya “oyun içi” mesafeyi gösterirler. Şehirler için bu normalde merkezi iş bölgesi içinde merkezi bir konumdur (ana kavşak, belediye binası, postane vb.).

Özellikle GPS’i kapatan ve hedefleri için yol işaretlerini takip etme zorluğunu seven oyuncular için kullanışlıdırlar. Ayrıca, yakıt ve / veya dinlenme molaları vb. İçin ne zaman durmanız gerektiğine dair bir fikir verir.

ETS2 yollarına bu yeni ilaveyi beğeneceğinizi umuyoruz, birçoğunuzun seyahatlerinizde onları yararlı ve sürükleyici bulacağınızdan eminiz!

İşaretlenmemiş Yolların Araştırılması

1.44 güncellemesi ile ETS2 ve ats’ye yeni bir özellik getiriyoruz; işaretlenmemiş bir yola çıktığınızda, rota danışmanı’nda bir mesajla bunu yaptığınız konusunda bilgilendirileceksiniz ve keşfedilen yol haritada turuncu kesikli bir çizgi olarak görünecek ve keşfedilmemiş herhangi bir parça ileride görünecektir gri renkle gösterilmişsin.

Bir yandan, bu, ilginç bir şey bulduğunuzun hemen farkında olmanızı sağlayacak ve diğer yandan, gizli bir bölgeyi tekrar ziyaret etmeye karar verirseniz, nereye gideceğinizi bileceksiniz.

Harita kaşifleri, panik yapmayın! Bu işaretlenmemiş yollar harita bulma yüzdenize katkıda bulunmaz, ancak karşılaşırsanız gps’inize güzel bir katkı sağlar. Bu yeni özellik hakkında daha fazla bilgiyi buradan okuyabilirsiniz.

Geri Bildirim Yükseltmesini Zorla

Bu güncelleştirme ayrıca ATS veya ETS2 oynatılırken force feedback deneyimine yönelik birkaç yeni yükseltmeyi de içerir. Bu değişiklikler daha gerçekçi bir sürüş deneyimini temsil edecek şekilde yapılmıştır. Bu yükseltmeler şunları içerir:

Manuel vites değiştirmeyi kullanırken kaçırılan vitesin titreşimini simüle eden yeni şanzıman öğütme etkisi.
Araç hafife alındığında lastik kaymasını simüle eden yeni understeer kayma etkisi
Direksiyon hissini iyileştirmek için hidrolik direksiyon eğrilerini ve kendinden merkezleme etkisinin basınç kazancını tekrar gözden geçirdi.
Direksiyon hızına bağlı olarak daha iyi geri bildirim veren iç sürtünme kuvvetini tekrar gözden geçirdi.

Kendiliğinden merkezleme ve iç sürtünme güncellendiğinden, FFB ayarlarını tekrar varsayılanlarına sıfırlamanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Akıllı Sıralı Vites Değiştirme

Akıllı Sıralı Vites Değiştirme artık kamyoncular için seçenekler aracılığıyla etkinleştirmek istiyorlarsa kullanılabilir. Peki ne işe yarar? Basitçe söylemek gerekirse, sırayla yukarı veya aşağı kaydırdığınızda, mevcut tork veya hıza bağlı olarak aynı anda otomatik olarak daha fazla vites değiştirecektir.

Bunun işe yaraması için, sürücüler hala değişen sürecini tetiklemek için ihtiyacınız olacak, ama bir kez çalışan, şoförden daha az girdi gerektirir.

İç Kamera Yatay Kilit

Bu yeni seçenek, birinci şahıs görünümünde (kabinde) sürüş yapan kamyoncuların kamera görünümünü ufka kilitlemelerine olanak tanır, böylece kabin konumundan daha bağımsız hareket eder.

Bu yeni özelliğin kullanıma sunulmasıyla oyuncular, kilitleme faktörünü tanımlayan seçeneklerde bir kaydırıcı bulabilirler; kaydırıcı sola kilitlemeyi devre dışı bırakır ve sağa, en güçlü kilitleme seçeneğidir.

Ayarlanabilir Süspansiyon Yüksekliği

Bazen, büyük bir teçhizat kullanırken, römork almak biraz zor olabilir. Ayarlanabilir süspansiyon yüksekliği, sürücülerin bazen sorunlu römorklara veya zor teslim alma / teslimat alanına bağlanma sorununu ortadan kaldırmasına yardımcı olmalıdır.

Sürücüler artık römorklarını bağlamak için doğru yüksekliği elde etmek için kamyonlarının süspansiyonunu zarar vermeden indirebilirler. Oyuncular bu yeni ayarlanabilir süspansiyonun girdilerini seçeneklerde bulabilecekler. Girişleri ön yukarı / aşağı ve arka yukarı / aşağıdır.

Ayrıca, sürücüler birkaç denemeden sonra römorklarını bağlarken sorun yaşadıklarında görünen yeni bir UI istemi de ekledik. Umarız bu, gelecekte herhangi bir boyuttaki teslimatları almayı kolaylaştırır!

Değişiklik Günlüğü

Harita

  • İtalyan Tollgates Güncelleme
  • Avusturya Yeniden İşleme
  • Doğru Kilometre Sistemi ile Mesafe İşaretleri
  • Şirket Logosu Revizyonları
  • İşaretsiz Yol Araştırması
  • Korsika / Sardinya’daki UI Yol Numaraları
  • Bazı eski sınır geçişleri Baltık Denizi’nin ötesinde yeniden işlendi
  • Diğer Harita Geliştirmeleri

Oynanış

  • Mod Geri Ödeme Özelliği
  • Tarayıcılarda lisanslı ve Satış Sonrası kullanıcı arayüzü
  • Geri Bildirim Yükseltmesini Zorla
  • Ayarlanabilir Süspansiyon Yüksekliği
  • İç Kamera Yatay Kilit
  • Akıllı Sıralı Vites Değiştirme

Araçlar

  • Renault T için yeni 2022 İç seçeneği
  • Renault T için yeniden işlenmiş Dış İç Modeller

Bu yüzden tüm yeni eklemelerin keyfini çıkarın, ancak lütfen unutmayın: Bu yalnızca açık bir beta sürümüdür, kararlı bir genel sürüm değildir – bu nedenle hatalarla, kararsızlıkla veya çökmelerle karşılaşabilirsiniz. Son sürümü beklemek istersen sorun değil. Ancak oraya daha hızlı ulaşmamıza yardımcı olmakla ilgileniyorsanız, forumumuzdaki tüm geri bildirimlerinizi ve bu bölümdeki hata raporlarınızı takdir edeceğiz.

Oyun için modlarla ilgili ayrıntıları almak için lütfen modding wiki’mizi kontrol edin.

Açık beta’ya katılmak isterseniz, bu sürümü Steam’deki public_beta şubesinde bulabilirsiniz. Erişim yolu şu şekildedir:
Steam → KÜTÜPHANE → Euro Truck Simulator 2 → Özellikler → Betalar sekmesi → public_beta → 1.44 üzerine sağ tıklayın. Hayır parola gerekli. Bazen orada doğru şube adını görmek için Steam istemcinizi yeniden başlatmanız gerekir.

administrator

Related Articles

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Skip to content