American Truck Simulator 1.48 Güncellemesi – Teksas Yeni İçerik

American Truck Simulator 1.48 Güncellemesi – Teksas Yeni İçerik

Her şeyin daha büyük olduğunu söylüyorlar Teksas, güncellemeler dahil! American Truck Simulator için 1.48 güncellememizde, yetenekli ekibimiz önyüklemeye uyan bir güncelleme getirmek için devleti yeniden ziyaret etti; yollar, görülecek yerler, depolar ve daha fazlası dahil. Ekibimizin üzerinde çalıştıklarına dalalım. 

Yol ağını yükseltmekle meşguldük! 8 farklı yol, eyaletlerarası ve otoyol üzerine 500 gerçek mil eşdeğeri eklendi; Teksas’taki en tanınmış kavşaklardan biri dahil. ‘Yüksek Beş’ lakaplı, Dallas’ta inşa edilen ilk beş seviyeli yığın değişimlerinden biridir. Ayırt edici tasarımı, bölgedeki trafiği kolaylaştırmaya yardımcı olmak için “beşinci” bir konfigürasyon oluşturan alt seviye şeritlerden geçen iki üst düzey köprü rampasına sahiptir.

Beş konu üzerinde durarak, sürücüler beş yeni yerleşimden geçebilecekler. Bu yeni alanlar Greenville, Shamrock, Sherman, De Kalb ve Paris; oui, bu doğru! Umarız dikkat edilmesi gereken çok az ayrıntıya sahip bu büyüleyici yerleşim yerlerinden geçmekten keyif alırsınız. 

Bu güncellemeye bir başka büyük katkı da Texarkana’nın eklenmesi; Teksas ve Arkansas arasındaki sınırı aşan eşsiz bir şehir, eyalet hattı şehrin merkezinden geçiyor. Sürücüler, birkaç büyük otoyol arasında stratejik konumu sayesinde bölgede çok sayıda iş bulacaklar.

Her projenin Amerikan Kamyon Simülatörü’ndeki en yeni depomuz dahil bir temeli vardır; bir inşaat çukuru. Burada, tam anlamıyla, sıfırdan inşa etmek için aktif olarak çalışan iş yeri bulacaksınız! 

Yukarıdakilerin hepsiyle birlikte, birçok yeni Yer İşareti, dinlenme alanı, kamyon durağı, gizli yol ve daha fazlasını bulacaksınız. Yakın gelecekte kendiniz keşfetmenizi bekleyemeyiz. Bu güncellemenin gerçekleşeceğini paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz 

Texas DLC’nin tüm sahipleri için ücretsiz.

Umarız Teksas için neler olduğunu ve Amerikan Kamyon Simülatöründe 1.48’in bu önizlemesini beğenirsiniz. Yakın gelecekte sizinle daha fazla paylaşım yapmayı dört gözle bekliyoruz. O zamana kadar güvende kalın ve kamyon taşımacılığına devam edin! 

SCS Software Orjinal Blog Yazısı

administrator

Related Articles

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Skip to content